נעליים בשילוב גרביים – הטרנד הלוהט לחורף

מה עוד ימציאו שעוד לא המציאו בתחום ההנעלה? הרי אין עונה שלא מתרפקת על העבר, לפעמים אלו נגיעות בשנות השמונים, מעט משנות החמישים ומעט משנות השבעים, כל עונה עם החזרה והשפעת הסגנון מההיסטוריה תוך כדי שדרוג ועיצוב הנעליים מחומרים חדישים, תוספות ואביזרים המשלימים את הסגנון הנבחר.

להמשך נעליים בשילוב גרביים – הטרנד הלוהט לחורף

הצצות ראשונות לטרנדים לאופנת אביב קיץ 2012

מה מצפה לנו לקראת אביב קיץ הקרוב? כידוע, ישראל מחקה את הלך הרוח באופנה ברחבי אירופה וארה"ב וכחלק בלתי נפרד מהצצות בתצוגות העולם, אני נוהגת לעקוב באדיקות מסויימת לגבי ההשפעות מהן נוצרו הקולקציות המרהיבות לעונה הקרובה.

להמשך הצצות ראשונות לטרנדים לאופנת אביב קיץ 2012

החורף מגיע גם אלינו, תתחילו להתרגל לגשם, לסופות הרעמים ולימים קרים. אז איך נתלבש לעונה עם טיפת סגנון, ייחודיות ושילובים אחרים? בפוסט זה תוכלו לבחון וליצור עבורכם הופעות לבוש ברגע ממש ממלאי הנמצא בארון בשילובי אביזרים ומשחק צבעים.

להמשך ערבב ושלב – עצות לעיצוב הופעות חורפיות מסוגננות




בניית אתרים  Credo   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.