מתכונים
מתכונים: אורז עם פטריות ואפונה
מצרכים:
400 גרם אורז
1 בצל
4 כפות שמן זית
1 ליטר מים
300 גרם פטריות שמפיניון טריות
1 קופסת אפונה
מלח
אופן ההכנה:
לחתוך לקוביות קטנות את הבצל ולטגן ב 2 כפות שמן זית, להוסיף אורז ולטגן תוך כדי ערבוב, להוסיף מים רותחים, להמליח ולבשל על אש נמוכה ללא ערבוב. כשהאורז יתרכך, להוסיף את הפטריות שטוגנו קודם בשמן, לערבב. להעביר את התערובת לתוך תבנית אפייה משומנת, להכניס לתנור ל 10 דקות, להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל אפונה מחוממת.
להגיש עם רוטב עגבניות.