מתכונים

עוגת פטריות





מצרכים:

בצק:

ביצים    3
שמנת    250 גר'
מיונז     150 גר'
קמח     חצי כוס
מלח

למילוי:

פטריות   350 גר'
בצל לבן    ½
בצל ירוק, שמיר, פטרוזיליה 1/3 כוס
שמן צמחי 2 כפיות
מלח, פלפיל
אבקת אפייה

אופן הכנה:
לערבב בקערה מיונז, שמנת וביצים.
להוסיף קמח, מלח ואבקת אפייה.
לתגן על שמן צמחי פטריות חתוכות במשך כ 5-10 דקות.
להוסיף בצל, ירק, מלח ופלפל, לערבב. להוריד מהאש ולקרר.

להוסיף על תוך התבנית חצי כמות הבצק. להוסיף את המילוי ולאחר מכן את שאר הבצק.
למרוח למעלה חלמון של ביצע אחת.
לאפות בחום של 180C במשך כ-50 דקות.

כמות מספיקה ל 6 מנות








בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.