מתכונים

בלינצ'ס ממולא עוף אפוי על מצע ירקות עם גבינת פרמזן מגוררת





מצרכים ל 4 מנות:

300 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות מיץ לימון
150 מ"ל חלב
5 כפות שמן חמניות
1 חבילה תרד
400 גרם עגבניות
1 בצל גדול
16 רצועות של חזה עוף מטוגן
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:
1. לערבב את הקמח ואת אבקת האפייה. להוסיף מיץ לימון, להוסיף חלב ו 400 מ"ל מים. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. להמליח, לפלפל ולהשאיר ל 60 דקות.

2. להכין 8 בלינצ'סים דקים מהעיסה. לאחר ההוצאה מהמחבט, יש לכסות במגבת לחה.

3. לטגן את התרד ללא שמן ולסחוט. לשטוף את העגבניות, לייבש ולחתוך גס. לקלף את הבצל ולקצוץ לקוביות לא
גדולות, לטגן עד שהוא יהיה שקוף, להוסיף את התרד, את העגבניות ולטגן במשך 5 דקות.

4. לשים את הירקות בתבנית אפייה מרוחה בשמן.לגלגל את רצועות העוף בתוך הבלינצ'ס ולהניח את הבלינצ'סים מעל הירקות. לפזר גבינת פרמזן מגוררת ולאפות בתנור כ 15 דק' בחום של 200 מעלות צלזיוס. לקשט בפטרוזיליה ולהגיש.








בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.