מתכונים

מתכון נבחר: מרק – פירה קר מאבוקדו





רכיבים (לארבע מנות):

2 אבוקדו בשלים
1 בצל קטן
1 שן שום
1 כף מנטה\ נענע
2 כפות מיץ לימון
700 מ"ל ציר ירקות
1 כף חומץ
1 כף רוטב סויה, מלח ופלפל
2 כפות כוסברה קצוצה

להגשה:

2 כפות שמנת
2 כפות מיץ לימון
גרידת לימון
כף כוסברה קצוצה

הכנה:

לחתוך את האבוקדו לשני חצאים, לגלען ולקלף. לשים במעבד מזון, להוסיף בצל חתוך, שום, מנטה או נענע, מיץ לימון וחצי מכמות ציר הירקות. כתוצאה מכך אמור להתקבל פירה אחיד.

להוסיף את שאר ציר הירקות, חומץ ורוטב סויה, לערבב במעבד מזון עוד פעם. לתבל במלח ופלפל ולהוסיף עוד מעט מיץ לימון, אם זה הכרחי. לאחר מכן יש לכסות את המרק ולהניח במקרר להתקרר.

לערבב את השמנת עם מיץ הלימון. להניח כף מהתערובת במרכז כל צלחת הגשה ולפזר מעט גרידת לימון.

שימו לב!

האבוקדו הופך לכהה מהר מאוד במגע עם האוויר. זה נכון גם לגבי המרק: עדיף להכין אותו ממש לפני ההגשה. אם בכל זאת בכוונתכם לשמור אותו זמן מה, יש לכסות את הסיר בניילון נצמד, כדי להגביל באופן מקסימלי את נגישות החמצן לתוכו.








בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.