מתכונים
מרק ירקות עם רצועות עוף
מצרכים ל 4 מנות:
500 גרם תפו"א
1,2 ליטר מרק עוף
4 גזרים
350 גרם שעועית ירוקה קפואה
1 בצל ירוק
2 בצלים יבשים
2 כפות שמן זית
פפריקה מתוקה
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי האדמה, לשטוף היטב ולחתוך לקוביות. להניח בסיר גדול ולשפוך מעל את מרק העוף. להביא לרתיחה ולבשל קרוב ל 10 דקות על אש קטנה.
לקלף ולחתוך לקוביות קטנות את הגזר ואת הבצל היבש. לקצוץ את הבצל הירוק.
לחמם את השמן ולטגן מעט את הירקות ואת השעועית הקפואה. להוסיף מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה לפי הטעם ולהוסיף לסיר עם תפוחי האדמה. לטגן את רצועות העוף ולהוסיף לסיר. לבשל עוד 15 דקות. להגיש עם לחם אפוי.
זמן הכנה: 30 דקות.