מתכונים

פרגית אפויה ברוטב דבש וגזר





מצרכים ל 4 מנות:

40 גרם משמש מיובש
1 לימון
2 כפיות פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית
2 פרגיות שלמות (900 גרם כל אחת)
1 צרור גזר צעיר
300 גרם אפונה ירוקה (טרייה)
2 כפות חמאה
2 כפות דבש
200 מ"ל מיץ גזר


אופן ההכנה:

לקצוץ דק את המשמש. לשטוף את הלימון, לייבש בעזרת מגבת נייר, לסחוט את המיץ, לערבב עם המשמש, הפפריקה, מלח, פלפל ושמן זית. לחמם תנור ל 180 מעלות.

לשטוף את הפרגיות, לייבש ולמרוח בתערובת המוכנה. להניח בתוך תבנית אפייה ולשים בתנור למשך 50-60 דקות.

בזמן שהפרגיות בתנור, יש להכין את הירקות (לשטוף ולקלף ולחצות לחצי). לחמם את החמאה במחבט ולטגן את הירקות 3-5 דקות. להוסיף מ לח, להוסיף את מיץ הגזר, להוסיף את הדבש ולטגן עוד 6 דקות נוספות. להניח את הפרגיות על הירקות המוכנים, לשפוך מעל את הרוטב מהמחבט ולהגיש.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.