מתכונים

מרק דלעת





מצרכים ל 4 מנות:

700 גרם דלעת
1 בצל
1 כף שמן חם
3/4 ליטר מרק ירקות מוכן (משקית)
1 עלה דפנה
2-3 כפות שמנת להקצפה
פלפל לבן
אגוז מוסקט
1 כף מיץ לימון
4 כפות יין לבן יבש
1 כף שמן
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מלח


אופן ההכנה:

1.  לחתוך את הדלעת, לקלף את הקליפה, להוציא את הפנים. לחתוך את הדלעת לקוביות. לקלף את הבצל ולחתוך לקוביות.
2.  לטגן קלות את הבצל בשמן, להוסיף את הדלעת ולטגן עוד מעט. להוסיף את המרק, את עלה הדפנה ולבשל על אש נמוכה כ 20 דקות. להוציא את עלה הדפנה.
לטחון את המרק במערבל מזון, להוסיף את השמנת, להוסיף פלפל, אגוז מוסקט, מיץ לימון, יין לבן ושמן. למרק החם להוסיף בצל ירוק ולהניח את המרק בצד.
להוסיף עוד מעט מלח ואגוז מוסקט.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.