מתכונים

רולדה עם כרוב ובשר





מצרכים ל 6 מנות:

בצק:
 275 גרם קמח
1 ביצה
1 כף שמן זית
1 כפית מיץ לימון
מלח
1/8 ליטר מים פושרים

מילוי:
1/2 ראש כרוב לבן
75 מ"ל מרק עוף
50 מ"ל חומץ בן יין לבן
1 כף גדושה סוכר
1 כף רוזמרין
פלפל שחור
1 בצל
25 גרם מרגרינה
375 גרם בשר טחון
1-2 כפית תבלין צ'ילי או פפריקה אדומה חריפה

תוספת:
4 כפות פירורי לחם
200 גרם מיונז
425 גרם שעועית לבנה

למריחה:
2 ביצים טרופות

אופן ההכנה:

בצק: לערבב ביחד את כל מרכיבי הבצק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך שעה אחת.

מילוי: לשטוף ולנקות את הכרוב. לחלק את הכרוב לעלים, לחתוך מהעלים את החלק הקשה. לחמם בסיר גדול את המרק עם החומץ, להוסיף את עלי הכרוב, סוכר, מלח, פלפל ורוזמרין. לבשל כ 5 דקות.

את הבצל המקולף לחתוך לקוביות ולטגן במרגרינה עד שהוא הופך לשקוף. להוסיף את הבשר הטחון ולטגן במשך 2 דקות. לתבל את הבשר במלח ובצ'ילי או פפריקה. לקרר את הכרוב ואת הבשר.

לערבב את פירורי הלחם ואת המיונז. לשטח את הבצק בשכבה דקה ככל האפשר על משטח מקומח, למרוח בתערובת המיונז ופירורי הלחם, להניח את עלי הכרוב ומעליהם את הבשר. להניח את השעועית במרכז ולגלגל בעדינות רולדה.

להניח את הרולדה על תבנית אפייה משומנת ולמרוח ביצה טרופה.לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך כ 40 דקות. להגיש את הרולדה כאשר היא חתוכה לפרוסות. מומלץ להגיש עם רוטב עגבניות חריף.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.