מתכונים

אושפלו טורקי עם בשר כבש





מצרכים ל 4 מנות:

חופן אגוזי מלך או שקדים טחונים
1 כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
2 מקלות קינמון חצויות לחצי
500 גרם פילה כבש חתוך לקוביות
250 גרם אורז
1 כף אבקת מרק עוף
12 יח' משמש מיובש
חופן עלי נענע


אופן ההכנה:

1. לטגן במחבט לא משומנת את האגוזים עד לקבלת גוון זהוב. להעביר לצלחת. להוסיף שמן למחבט, להוסיף את הבצל ואת הקינמון ולטגן עד לקבלת גוון זהוב. להגביר את האש, להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו, להוסיף את האורז ולטגן כ 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף 500 מ"ל מים רותחים, כף אבקת מרק עוף, להוסיף את המשמשים ולתבל בפלפל ומלח לפי הטעם. להנמיך את האש, לכסות במכסה ולבשל 12 דקות עד שהאורז יתרכך. להוסיף את האגוזים ואת הנענע ולהגיש.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.