מתכונים
סטייק עם תפוחי עץ
מצרכים ל 4 מנות:
1 בצל בינוני
1 שן שום
1 פלפל אדום מתוק
2 תפוחי עץ מתוקים
2 כפות מרגרינה
1-2 כפות מיץ לימון
פלפל לבן
6 עלי בזיליקום
4 עלי רוזמרין
4 סטייקים מבשר בקר
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. לקצוץ את הבצל ואת השום ולטגן ב 1 כפית מרגרינה. להוסיף את הפלפל המתוק ואת תפוחי העץ החתוכים לקוביות, לטגן תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות. לתבל במלח, פלפל שחור, פלפל לבן ומיץ לימון. לשטוף את עלי הבזיליקום ועלי הרוזמרין. להוסיף לתערובת תפוחי העץ. לקרר מעט.
2. לשטוף את הבשר במים קרים, לייבש ולתבל בפלפל. לחמם שמן במחבט, להוסיף את המרגרינה ולטגן את הסטייקים משני הצדדים (8 דקות מכל צד). לתבל במלח ולהגיש עם תערובת תפוחי העץ.