מתכונים

צלעות כבש בנוסח פקנטי





מצרכים ל 4 מנות:

1 חציל בינוני
מלח
1 בצל
2 שיני שום
2 פלפלים אדומים מתוקים
2 פלפלים צהובים מתוקים
400 גרם גרגירי תירס
2 עגבניות גדולות
4 כפות שמן זית
6 עלי רוזמרין
1 עלה דפנה
12 צלעות כבש על עצם


אופן ההכנה:

1. לחתוך את החציל לקוביות, לתבל במלח ולהניח בצד. לקלף ולקצוץ את הבצל ואת השום לעיגולים, לחתוך את הפלפלים המתוקים לרצועות. לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות.

2. לטגן את החצילים ב 2 כפות שמן זית. להוסיף את גרגירי התירס, בצל ושום. להוסיף את הפלפלים המתוקים ואת העגבניות. להוסיף את הרוזמרין ואת עלה הדפנה. לטגן מספר דקות תוך כדי ערבוב ולהוסיף 100 מ"ל מים. לכסות ולבשל על אש נמוכה במשך 15 דקות. לתבל במלח ובפלפל.

3. לטגן את הצלעות בשמן הנותר (2 דקות מכל צד). לתבל במלח ובפלפל. להגיש עם תערובת הירקות.







בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.