מתכונים

מתכונים בסטיילר: חזה עגל ממולא





מצרכים:

חזה עגל - 1 ק"ג
מרגרינה - 3-4 כפות
תפוחי אדמה מטוגנים או אפויים לתוספת
פטרוזיליה - 1 צרור
מלח לפי הטעם

למילוי:

כבד עוף - 300 גרם
כוסמת - 1 כוס
בצל - 1
ביצה - 1

אופן ההכנה:

להמליח את חזה העגל, לחתוך פתח בצורת כיס גדולה. להכין את המילוי: לטגן את הבצל במרגרינה, להוסיף חתיכות כבד, להמליח הכול ולטגן עד שהכבד מוכן. להעביר את התערובת למעבד מזון, לערבב עם כוסמת וביצה מבושלת. למלא את "הכיס" בתערובת המילוי ולאפות בתנור. את החזה המוכן לחתוך לרצועות, להניח על צלחת הגשה. להוסיף תוספת של תפוחי אדמה מטוגנים או אפויים, לפזר מעל פטרוזיליה ולהגיש.

 

 








בניית אתרים  Eva software   כתבו לנו אודות RSS  RSS


כל הזכויות שמורות ל styler
כל התוכן המפורסם באתר הינו בבעלות הבלעדית של מקימי ועורכי האתר .
כל השימוש בתוכן של האתר מותר אך ורק באישור של בעלי האתר.